Schildersbedrijf Paauwe: bewezen en onderschreven kwaliteit

Bel voor vakkundig schilderwerk in Walcheren 0118 - 61 76 89

Als allround schilders uit Walcheren laten we u graag zien dat wij de nodige expertise, kennis, vakmanschap en kwaliteit in huis hebben. Dit doen wij door goed onderbouwde offertes uit te brengen en garantie te geven op materialen en arbeid. U krijgt, kortom, zekerheid. Om het vertrouwen verder te vergroten, zijn we aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen.

VvE Belang

Dit is de belangenorganisatie van appartementseigenaren die kiezen voor AF-erkende schilders- en onderhoudsbedrijven. VvE Belang heeft voor haar leden exclusieve afspraken gemaakt met de AF-erkende schilders- en onderhoudsbedrijven. De kwaliteit van ieder onderhoudswerk dat een AF-erkend bedrijf bij een aangesloten VvE uitvoert, zal de stichting AF-erkenningsregeling door een onafhankelijke deskundige laten keuren.

Bezoek: VvE Belang

Crafco

Crafco levert producten voor het behandelen van industriële vloeren, magazijnvloeren, parkeergaragevloeren, galerij- en balkonvloeren en meer. Crafco is onderdeel van het vertrouwde verfmerk Sikkens. Sikkens streeft ernaar dat haar klanten altijd topresultaten behalen. Dit geldt ook voor de Sikkens Crafco producten. De samenwerking met gebruikers is de sleutel tot succes – van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk.

Bezoek: Crafco

Savantis

Savantis is een organisatie die zich richt op het leren en werken in de praktijk. De doelstelling is: het bevorderen van de kennis en het behouden van het vakmanschap. Schildersbedrijf Paauwe is een erkend leerbedrijf van Savantis.

Bezoek: Savantis

OnderhoudNL

OnderhoudNL is een merknaam van Fosag. KF Fosag staat voor Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het schilders-, afwerking- en glaszetbedrijf. De meeste leden van deze vereniging van ondernemers zijn bedrijven die zich richten op nieuwbouwschilderwerk of onderhoudsschilderwerk aan woningen en utiliteitsbouw.

Bezoek: OnderhoudNL